IOGT-Webinar: Hvorfor drikker vi som vi gjør?

19.00-20.00 22. november 2021

Sted: Torggata 1 i Oslo og Digitalt via zoom

IOGTs generalsekretær, Hanne Cecilie Widnes, snakker om hvordan du kan påvirke alkoholnormene i samfunnet. 

Meld deg på

Mandag 22. november kl. 19.00-20.00 (lett servering i IOGT-huset fra kl. 18)

Hvorfor brukes alkohol som et symbol på helg og avslapping? Må man drikke alkohol for at det skal være fest? Ville du blitt bekymret om barna dine ikke begynte å drikke alkohol når de ble voksne?

Alle vet at alkohol ikke er bra for verken helsa eller omgivelsene våre. Likevel fortsetter folk å drikke. Hvorfor er alkoholen så viktig? Kan vi endre forventningene knyttet til alkohol og måten samfunnet ser på alkohol på slik at det blir lettere for kommende generasjoner å ta alkoholfrie valg? Hvilke holdninger ønsker du å formidle til dine barn? 
Du kan være et forbilde ved å vise barn og unge at alle livets opp og nedturer håndteres godt uten alkohol, og at vi kan ha det gøy og hyggelig sammen uten å drikke alkohol. 

Normene rundt røyking har endret seg mye på kort tid. Kan vi få til lignende endringer når det gjelder alkoholnormene? 

IOGTs generalsekretær, Hanne Cecilie Widnes, holder en bevisstgjørende innledning og legger frem aktuell forskning før vi avslutter med en samtale om hvordan vi sammen kan forandre alkoholkulturen. 

 

Fysisk møte i Oslo

Webinaret sendes fra IOGTs storstue i IOGT-huset i Torggata 1 i Oslo, og vi håper mange vil velge å delta fysisk der. IOGT-kafeen er åpen fra kl. 12 og det blir lett servering fra kl. 18. 

Digitalt møte via Zoom

Webinaret sendes via zoom, slik at alle har mulighet til å delta digitalt. Lenken til zoom-møtet sendes ut på e-post til de som er påmeldt.

Møterommet åpner i god tid før møtestart og det er anledning til å bli igjen etter møtet for å prate med andre digitale deltakere.

Gratis og åpent for alle

Møtene er gratis og åpne for alle, både medlemmer, frivillige og andre, enten du ønsker å delta fysisk eller digitalt. 

Meld deg på:

 
Send meg informasjon om alle IOGTs webinarer på:

Jeg vil delta:

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å engasjere deg.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler