Nettsamling om Hvit jul

19.00-20.00 14. november 2022

Sted: Zoom

Dette webinaret er en nettbasert kick-off samling for alle som kan tenke seg å bidra til at flere barn får en trygg alkoholfri julefeiring.

Påmelding

mandag 14. november kl. 19.00 

Hvit jul er en kampanje fra IOGT, JUBA og Juvente, der vi oppfordrer voksne til å skrive under på at de vil velge alkoholfritt når de er sammen med barn i julehelgen.

Å måtte ta stilling er bevisstgjørende og kan gi utgangspunkt for gode samtaler om barn som alkoholfri sone. I tillegg til å forplikte den enkelte, er det viktig for oss å synliggjøre at det er helt normalt å være edru når man feirer jul sammen med barn. Det er mange måter å engasjere seg på. Snakk med venner og familie, del budskapet i sosiale medier, legg lapper i postkasser, hold appell eller stå på stand.  

859 personer har allerede meldt seg frivillig.

Har du lyst til å engasjere deg i Hvit jul-kampanjen?

På denne samlingen gir vi en rask innføring i kampanjen. Kampanjeleder, Mari-Marthe Katt-Ugle, vil fortelle om tanken bak kampanjen og om drikking rundt barn generelt og hva vi har av kunnskap på det feltet.

Så går vi gjennom hvordan kampanjen er lagt opp rent praktisk og hvordan man kan bidra som frivillig. 

Det blir også tid til spørsmål og diskusjoner om hvordan vi sammen kan få til en god kampanje og et hyggelig frivillig-miljø rundt om i landet. 

 

Digitalt møte via Zoom

Vi møtes digitalt via møteplattformen Zoom, slik at alle kan delta, uansett hvor i landet de bor. Lenken til zoom-møtet sendes automatisk ut på e-post når du melder deg på.

Webinarene våre legges opp som møter med både foredrag og dialog, og vi setter pris på at dere har kamera på under møtet, så vi kan se hverandre. 

Gratis og åpent for alle

Møtene er gratis og åpne for alle, både medlemmer, frivillige og andre. 

Hvit jul-kampanjen

Hvit jul er en kampanje som drives i samarbeid mellom JubaJuvente og IOGT i Norge.

Hvite dager er et mye brukt begrep for alkoholfrie dager. Det er derfor vi snakker om en Hvit jul. Kampanjens mål er å få flere til å drikke alkoholfritt i julen, slik at barn og unge får feire jul med trygge og nærværende voksne. 

IOGT har flere ulike møteserier og du er velkommen til å delta på nettmøte sammen med oss hver mandag. Se oversikt over alle våre nettmøter på iogt.no/webinar

Meld deg på:

Jeg ønsker invitasjoner til webinarer på:
Jeg ønsker invitasjoner til følgende webinarserier:
Du kan når som helst gi beskjed til iogt@iogt.no om du ikke lenger ønsker å motta informasjon om webinarer.

Oversikt over alle IOGTs webinarer finner du i kalenderen.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å engasjere deg.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler