Alle barn har rett til en hvit jul

Finne Hvit jul-forbilder

Rollemodeller er viktig, og vi ønsker derfor å profilere kjente folk som signerer kampanjen. Kontakt oss gjerne hvis du kjenner noen!

Å være Hvit jul-forbilde betyr at man signerer kampanjen, og sender inn en liten video (feks. ved å filme seg selv med mobilen) og fortelle hvorfor man har skrevet under på kampanjen og deler den i egne kanaler når vi legger den ut på facebook og instagram profilene til Hvit jul. 

Eksempel: Marianne Borgen, ordfører i Oslo. (OBS. Vi tekster og legger på logo, så det er bare å sende videoen som den er).
Eksempel: Helsesista

Det går også an å bare sende et bilde av seg selv, og skrive to-tre setninger. Da blir det feks. slik:
Eksempel: Sv-politiker Karin Andersen (Vi har lager kanskje en video med bildet ditt)
Eksempel: Hadia Tajik, nestleder i Arbeiderpartiet

Her kan du se flere eksempler på hvem som har vært forbilder tidligere.

Vi legger en Hvit jul-profil på videoen (ev.bildet), og legger den ut på hvitjul.no, Facebook, Youtube og/eller Instagram.

Kjenner du noen kjente folk?

Kan du hjelpe til med å få kjente personer til å bli Hvit jul-forbilder? Kanskje har du noen i vennekretsen din som du kan spørre?

Det spiller ingen rolle hva personen er kjent for. Det viktige er at det er en person som appellerer til en stor gruppe mennesker, ønsker å støtte Hvit jul og dele budskapet med sine følgere. Send en mail til: post@hvitjul.no 

Alle kan være et forbilde

Uansett hvor kjent eller ukjent du er, kan du være et forbilde. Derfor oppfordrer vi alle til å lage videoer av seg selv og dele i sosiale medier og tagge @hvitjul - send også gjerne videoen til post@hvitjul.no. Vi deler til og med ut premier til noen av videoene vi får inn. Tusen takk til alle dere som skriver under på Hvit jul og forteller andre om det. Vi vet at alkoholvaner smitter. Sammen forandrer vi alkoholkulturen og gir flere barn en Hvit jul!

Du kan også registrere deg som frivillig her

 

Facebook

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler