Støtte kampanjen økonomisk

Takket være våre mange økonomiske støttespillere har vi kunnet drive og utvikle denne kampanjen i over ti år. Gi penger selv, eller arranger en innsamlingsaksjon.

Gaver på over 500 kroner gir rett til skattefradrag. For at du skal få et slikt skattefradrag med på årsoppgaven, må vi ha ditt navn og fødselsnummer (11 siffer) innen 10 januar neste år. Send dette på e-post til: post@iogt.no eller ta kontakt på telefon 23 21 45 80.

Send et engangsbeløp

Det er flere måter å støtte kampanjen på. På gave-siden finner du informasjonen om ulike måter å sende penger på; vipps, bank, sms, pay pal etc. 

Du kan også gi oss penger gjennom Hvit jul-butikken ved å kjøpe produkter til inntekt for kampanjen. 

Registrer deg som giver

Vi har også noen faste givere som hvert år får en giro og en refleks i posten. Ønsker du å få en slik påminnelse om muligheten til å støtte Hvit jul, kan du registrere deg på vår giverliste her. Du forplikter deg ikke til noe. Vi sender ut en giro en gang i året, og når giroen kommer velger du fritt om du ønsker å betale eller ikke, og du velger også selv hvilket beløp du ev. ønsker å betale. Dersom du ønsker å strykes fra giverlisten igjen gir du oss bare beskjed om det. 

Bli giver

Samle inn penger

Du kan også arrangere innsamlingsaksjoner på ulike måter, enten det er kakelotteri, konkurranser eller salg av hjemmestrikkede sokker til inntekt for kampanjen. De som vil gi penger gjennom innsamlingen din kan vippse direkte til Hvit jul på #137903. Dersom du ønsker å få tilsendt QR-koder eller plakater til innsamlingsaksjonen din, sender du bare en mail til post@hvitjul.no og sier hva du trenger. 

Du kan også arrangere en innsamlingsaksjon til Hvit jul på Facebook. Feks. i forbindelse med bursdag el. 

Samler du inn mer enn 2000 kr kan du gi beskjed til oss på post@hvitjul.no så sender vi deg en liten gave i posten som takk for innsatsen. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler