Skrive leserbrev ol.

Vil du skrive tekster til lokalaviser, blogger, nettsider el.? Kan du tenke deg å bli intervjuet av lokalavisa? Vi har en egen gruppe på Facebook for de som vil jobbe med sånt.

Mediegruppa på Facebook 

Er du ikke på Facebook? Du kan likevel være med i skrive-nettverket. Send en mail til post@hvitjul.no

Skriv leserbrev, blogginnlegg el. 

Vi har en egen gruppe med frivillige som liker å skrive. Vi deler utkast, inspirerer hverandre, gir tilbakemeldinger og hjelper hverandre med å lage så gode tekster som mulig og forsøker å skape mest mulig oppmerksomhet rundt alle publiserte tekster.

Hvis du har lyst til å skrive noe for å få oppmerksomhet rundt Hvit jul, enten det er et leserinnlegg til en lokalavis eller en personlig historie til bloggen din, så oppfordrer vi deg til å dele i facebook-gruppa eller sende det til oss først. Da får du mulighet til å få tilbakemelding fra andre og kanskje kan din tekst være inspirasjon for andre som også ønsker å skrive om Hvit jul. Når teksten er publisert vil vi gjerne dele den i sosiale medier, slik at enda flere av Hvit juls støttespillere kan lese den og bidra til å skape oppmerksomhet rundt den. 

Mange av de som skriver leserbrev om Hvit jul skriver også leserbrev om andre alkoholrelaterte saker resten av året. Hvis du vil ha inspirasjon til andre ting du kan skrive om, så kan du melde deg på IOGTs politiske nyhetsbrev

Lokalmediafjes - Kan avisa intervjue deg?

Vi vil gjerne at kampanjen skal få omtale i lokalaviser over hele landet, og derfor hjelper vi alle som vil kontakte sin avis med å lage pressemelding. Avisene vil gjerne ha lokale frivillige som kan uttale seg om kampanjen. Ta kontakt med din lokale koordinator eller kampanjekontoret hvis du kan stille opp til intervju der du bor: post@hvitjul.no. Vi hjelper deg med fakta og veiledning i hva du kan si. 

Send en e-post til post@hvitjul.no hvis du har en historie å fortelle, ønsker å få inspirasjon til hva du kan skrive, eller allerede har et ferdig utkast.
Hvis du ikke har gjort det ennå: Registrer deg som frivillig og skriv gjerne litt i kommentarfeltet om hva du ønsker å gjøre. 

     

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler